Over ons:

 • Effective Opleidingen gespecialiseerd in: Techniek en veilig werken opleidingen.

   

  Inleiding:

  Wij zijn van Effective Hydrauliek Didactiek overgegaan naar Effective Opleidingen omdat we meerdere opleidingen verzorgen ook diverse opleidingen die niets met hydrauliek te maken hebben. We vonden het daarom toepasselijker om er Effective Opleidingen van te maken. Er veranderd aan de adres gegevens niets ook de telefoon nummers zijn ongewijzigd gebleven, alleen de website en het info adres zijn aangepast. Dus als u dat even in uw administratie aan zou willen passen.

   

  Effective Opleidingen bewijst zich als een gedegen opleidingsinstituut. Wij bieden u enerzijds kant en klare opleidingen aan maar ook maatwerk zoals Hydrauliek, Pneumatiek en Elektrotechniek en uit een veelzijdig aanbod op het gebied van intern transport, heftruck, veilig hijsen, hoogwerker, VCA, NEN 3140 en BHV.

   

  Bijna alle opleidingen kunnen in uw bedrijf en als maatwerk worden aangeboden. Wij stemmen een bestaande opleiding af op uw specifieke bedrijfssituatie. De lestijden worden in overeenstemming met u bepaald omdat er ook veel bedrijven in ploegendienst werken.

   

  Effectiviteit

  Met de in het verleden behaalde resultaten kunnen we aantonen dat onze manier van opleiden doeltreffend is. Met onze in-company opleidingen krijgt een groep medewerkers van uw bedrijf een opleiding. Iedereen leert precies hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Dat effect ziet u niet alleen terug in de productiviteit, maar zeker ook in de terugverdientijd van de opleiding.

   

  Open inschrijving

  We verzorgen ook hydrauliek en of pneumatiek avondschool opleidingen op onze locatie. Vanaf basis tot vervolg opleidingen. Hier zijn open inschrijvingen voor mogelijk. Deze opleidingen starten meestal in september/ oktober.

   

  Compleet opleidingsteam

  Mocht u verder nog vragen hebben, onze manager opleidingen is uw aanspreekpunt. En natuurlijk betrekken we ook onze docenten bij het voorbereidende traject. Met dit complete team helpen we om uw opleidingsdoelen te bereiken.

   

  Effective Opleidingen B.V.

  Manager Opleidingen

  Harry Thomas

   

  De voordelen voor u:

  Opleiding wordt toegespitst op uw organisatie en deelnemers geen reistijd of reiskosten voor de deelnemers scherpe prijs per deelnemer minder verzuimkosten deelnemer.

   

  Locatie: Laan van Spitsbergen 130, 7336 AX Apeldoorn.

  Telefoon: 055- 540 13 90

  Mobiel: 06 – 24 22 12 29

  Fax: 055- 533 12 07

  Email: info@effective-opleidingen.nl

  Website www.effective-opleidingen.nl