Basis Heftruck en/of Reachtruck opleiding:

 •  

  Tijdens de basisopleiding tot heftruckchauffeur voor beginners leren we cursisten een heftruck te besturen en te beheersen. We richten ons op de praktijk en veiligheid. Wijzen cursisten op gevaren en leren ze ten alle tijden goed om zich heen te kijken. Na het klassikaal behandelen van de theorie komt een uitgebreid praktijkgedeelte. Door de uitgekiende opbouw van de cursus in is ook de beginnende heftruckchauffeur in staat om aan het eind van de opleiding veilig en verantwoord met de heftruck te rijden en daarmee het heftruckcertificaat te verdienen.

  De gecombineerde opleiding Hef / Reachtruck.

  Het theorie gedeelte voor het heftruckcertificaat en het reachtruckcertificaat is nagenoeg gelijk. Maar in de besturing van de machines zit wel degelijk verschil. Wanneer je de cursussen combineert wordt er dus tijd gewonnen. De nadruk van deze cursus ligt net als bij alle andere cursussen op de praktijk en er word voldoende tijd besteed aan zowel de heftruck en de reachtruck, zodat beide machines op een goede, efficiƫnte en veilige manier worden bestuurd.

  lees meer
   
 •  
 

Herhaling heftruck / reachtruck opleiding:

 •  

  Doelgroep

  Heftruck chauffeurs die maximaal vijf jaar in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Van hen wordt verwacht dat ze een herhalingstraining gaan volgen.

  lees meer
   
 •