NEN 3140 VOP (Voldoende Opgeleid Persoon)

 •  

  U voert werkzaamheden uit met beperkt risico aan elektrische installaties en wilt opgeleid worden tot Voldoende Onderricht Persoon. Als Voldoende Onderricht Persoon bent u bevoegd om werkzaamheden met een beperkt elektrisch risico uit te voeren. Na het volgen van training 'NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon' bent u op de hoogte van de regelgeving over veilig werken aan of in de nabijheid van elektrische installaties, heeft u relevante elektrotechnische basiskennis en bent u geïnstrueerd in gangbare procedures o.a. inzake het spanningsloos maken van een installatie.

  lees meer
   
 •  
 

NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon)

 •  

  Volgens een unieke eendaagse combinatie van de basis en herkenning eigen situatie. De Arbowet verplicht de werkgever en werknemer een elektrisch veilige werksituatie te creëren. De richtlijn NEN 50110/NEN 3140 helpt om deze elektrische veiligheid te waarborgen.

  Effective Opleidingen leert je op een unieke manier in één dag de inhoud van de norm toe te passen in je eigen werksituatie. Wie zich door NEN 3140 laat leiden weet dat de Arbeidsinspectie geen onregelmatigheden zal aantreffen. Die wetenschap is prettig omdat overtreding van de Arbowet allerlei gevolgen kan hebben, variërend van boetes tot de stillegging van het bedrijf.

  lees meer
   
 •