Introductie hydrauliek:

 •  

  De basis van oliedruksystemen.

  Als u in uw dagelijkse werk (zijdelings) te maken heeft met hydrauliek of als u zich wilt oriënteren op de basisbegrippen van de hydrauliek, biedt deze opleiding een prima opstapmogelijkheid. Het doel van de training is inzicht te verschaffen waarmee deelnemers vanuit eenvoudige hydraulische installaties de schema’s kunnen verklaren. Daarnaast kunt u na afloop van de opleiding de functie verklaren van de gebruikte componenten. De training bestaat voornamelijk uit praktijkopdrachten, die vanuit de theorie zelfstandig worden uitgevoerd.

  lees meer
   
 

Praktische Basis hydrauliek:

 •  

  Werken met hydraulische systemen vereist nogal wat vakkennis. Om deze vakkennis op te doen is de opleiding Basis Hydrauliek een uitstekende basis. De opleiding is bedoeld voor monteurs, service monteurs en andere technisch medewerkers die werken aan of met hydraulische installaties. Na afloop van de opleiding kunt u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en de relatie leggen tussen schema en installatie door het opbouwen, inregelen van eenvoudige hydraulische schakelingen. Ook bent u in staat zelfstandig eenvoudige hydraulische installaties op te bouwen en in te regelen en van de gebruikte componenten hun functie te verklaren.

  lees meer
   
 •  
 

Vervolg Hydrauliek:

 •  

  De deelnemer kan na de opleiding onderhoudshandelingen aan complexe hydraulische installaties uitvoeren. De relatie leggen tussen schema en installatie door het opbouwen, inregelen en ontstoren van schakelingen.

  lees meer
   
 •  
 

Maatwerk hydraulische machines :

 •  

  Doelgroep

  Monteurs, servicemonteurs en iedereen die in de hydrauliek werkzaam is en minimaal een basis hydrauliek opleiding met succes heeft afgesloten en zich verder wil gaan verdiepen in het specifieke machine park van de firma waar ze werkzaam zijn. Ook combinaties zoals elektro hydrauliek/ pneumatiek waar de deelnemers tevens de basis elektrotechniek leren met betrekking tot het elektro technisch schakelen.

  lees meer
   
 •  
 

Veilig werken met hogedruk hydrauliek slangen en componenten :

 •  

  Doelgroep

  Monteurs, servicemonteurs en ander technisch personeel, die in hun werk te maken hebben met hogedruk hydraulisch werkende machines of werktuigen

  lees meer
   
 •