Basis Bedrijfshulpverlener (BHV):

 •  

  Hopelijk overkomt u het niet, maar het kan gebeuren, een ongeluk of brand in uw bedrijf. Vaak duurt het enige tijd voordat de professionele hulp ter plaatse is, juist dan is het Belangrijk dat er collega’s zijn die adequaat kunnen handelen. De werkgever heeft vanuit de ARBO wet de verplichting om de BHV in het bedrijf te organiseren.

  Door een goed BHV beleid kunnen dan de directe gevolgen van ongevallen, brand en calamiteiten voor de werknemers ( eventueel bezoekers e.a. ) zoveel mogelijk beperkt worden. Onze opleidingen zijn er op gericht de werknemers die de rol van BHV er binnen het bedrijf gaan vervullen terdege opgeleid worden.

  lees meer
   
 •  
 

Herhaling Bedrijfshulpverlener (BHV):

 •  

  BHV herhaling is voor BHV’ers waarvan het certificaat bijna verlopen is. (geldigheid certificaat is1 jaar) Ongeacht voorgaande BHV opleider kunt u bij ons een BHV herhaling volgen. Effective Opleidingen organiseert door heel Nederland een BHV cursus incompany. Dit kan zowel een BHV basis als een BHV herhaling zijn. Het enige wat we er voor nodig hebben is een ruimte voor het theoriegedeelte (kantine o.i.d) en buiten een ruimte voor het praktijkgedeelte brand.(zo groot als ± 3 parkeerplekken).

  lees meer
   
 •  
 

Ontruimingsoefening:

 •  

  In het verlengde van een BHV opleiding is het mogelijk een ontruimingsoefening te organiseren. Tijdens deze oefening leren uw medewerkers, BHV’ers en hoofd BHV het ontruimingsplan in praktijk te brengen. Alle instructies en procedures worden stapsgewijs geoefend en aangepast waar nodig. Wij ondersteunen en begeleiden BHV’ers tijdens een ontruimingsoefening. Neem voor meer informatie contact met ons op.

   
 •